Belægningshæmmere mod struvit

Struvit – Bekæmpelse og forebyggelse

Struvit og kalk kan skabe belægninger, som øger trykket i rørsystemet og udfordrer kapaciteten i hele renseprocessen. I de værste tilfælde vil belægningerne tilstoppe rør og binde sig til filtermaterialet i sandfiltre, hvilket medfører at filteret lukker til og bliver hårdt. Det kalder man også cementering af filtre. Du kan spare anlægget for mange af disse problemer ved at dosere en belægningshæmmer. Hos Dankalk er vi klar til at rådgive dig omkring de forskellige muligheder. Du kan altid ringe til os helt uforpligtende på (+45) 33 68 74 00.

Bekæmpelse af struvit med zetag og svovlbrinte med nutriox

Struvit i biogas kan bekæmpes med belægningshæmmere

Belægninger såsom struvit og kalk i biogas– og renseanlæg kan både forebygges og afhjælpes ved at tilsætte belægningshæmmere. Produkterne fungerer ved at “vikle” sig rundt om de partikler, der normalvis giver udfordringer med belægning. På den måde kan partiklerne, eksempelvis struvit, ikke sætte sig på diverse overflader og skabe belægninger. Dette betyder altså, at du ikke oplever dannelse af hård belægning på indersiden af tanke og beholdere. Således sparer du værdifuld vedligeholdelsesarbejde og dyre udskiftninger af filtermaterialer og tilstoppede rør.

Dankalk sælger også produkter, der kan fjerne besværlige belægninger af struvit eller kalk, når belægningshæmmere ikke længere er nok.

Kontakt Dankalk for at høre mere

Med mange års erfaring i branchen kan vi rådgive dig til den bedste løsning til dit anlæg. Kontakt os på telefon (+45) 33 68 74 00 eller via kontaktformularen for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også finde kontaktinformationer på vores konsulenter under fanen Rådgivning.