Biogas, aktiv kul og bekæmpelse af svovlbrinte

Kemi og hjælpestoffer til biogasproduktion

Biogas

Dankalk forhandler produkter indenfor skumdæmpere, belægningshæmmere mod eksempelvis struvit), aktiv kul og kemisk bekæmpelse af svovlbrinte i din biogas.

Landbrug

Bekæmpelse af svovlbrinte i biogas

Vi kan hjælpe med at nedbringe svovlbrinteniveauet i din biogas. Svovlbrinteniveauet skal ofte reduceres kraftigt inden den producerede gas, kan anvendes i en gasmotor eller sendes ud på naturgasnettet. Driften af opgraderingsanlæg er dyr og løsninger med aktive kul, anvendes typisk kun til at polere gassen for rester af svovlbrinte. Tilsætning af jernprodukter kan være en god måde at nedbringe omkostninger til opgradering. Derudover kan jern være med til at forbedre biogasproduktionen, som mikronæringsstof for bakterierne.

Aktiv kul

Den rigtige type af aktiv kul sikrer at du får den bedste effekt til den bedste pris. Dankalk tilbyder flere specialprodukter såvel som standard kul. Et aktivt kul kan være den rigtige løsning til rensning eller polering af din biogas.

Skumdæmpere

Dankalk har et bredt sortiment af skumdæmpere. Effektive skumdæmpere kan afhjælpe udfordringer med skumudvikling med en meget lille dosering. Vi kommer gerne ud og hjælper med at finde den rigtige skumdæmper til din produktion.

Belægningshæmmere til forebyggelse af struvit

Belægninger såsom struvit og kalk kan afhjælpes ved at tilsætte belægningshæmmere. Produkterne fungerer ved at “vikle” sig rundt om de partikler, der normalvis giver udfordringer. På den måde kan partiklerne ikke sætte sig på diverse overflader og danne hårde belægninger.

Kontakt os her for at høre mere.